Naar het fotoboek
24 March 2020

Aanmelden nieuwe leerling(en) tijdens schoolsluiting

Op dit moment zijn de scholen gesloten voor onderwijs vanwege de maatregelen het Coronavirus. We kunnen nu nog niet inschatten tot wanneer de maatregelen van kracht blijven, maar in ieder geval t/m 28 april 2020.

Inmiddels krijgen wij ook vragen van ouders die bezig zijn met de schoolkeuze voor hun zoon/dochter.

Mocht u een zoon/dochter hebben die binnenkort vier jaar wordt dan is het gebruikelijk om met de school/scholen van uw voorkeur een afspraak in te plannen voor een informatief gesprek en rondleiding. Op dit moment zijn de scholen in de wijk zoveel mogelijk dicht en daardoor moeilijk telefonisch te bereiken. Stuurt u in dat geval een mail naar: directie@desterrenborgh.nl met daarin uw telefoonnummer en wanneer u in contact wil komen met onze school. Wij zullen u dan z.s.m. terugbellen en overleggen hoe we u kunnen informeren en/of kunnen aanmelden.

Mocht u al een gesprek hebben gehad en uw zoon/dochter bij ons willen aanmelden dan kan dat ook. Ook daarvoor kunt u een mail sturen naar directie@desterrenborgh.nl met de belangrijkste gegevens óf een (foto-)kopie van uw aanmeldformulier als bijlage.

Met vriendelijke groet,

Monique Bouman
Directeur