23 December 2019

Basketbaltoernooi

Op 23 december werd de eerste ronde van het schoolbasketbaltoernooi gehouden ion de Diekmanhal.

De jongens begonnen hun eerste wedstrijd om 9.00 uur. Helaas verloren we deze wedstrijd net. Direct daarna speelden de meisjes hun eerste wedstrijd die werd duidelijk gewonnen. Beide ploegen wonnen hun tweede wedstrijd waardoor alles weer mogelijk werd. De jongens kregen een lastige tegenstander. Binnen 4 minuten stonden we met 4-0 achter. Het team liet niet de kopjes hangen en kwam terug tot 4-4. Voor de meiden was de derde wedstrijd een lastige en deze werd helaas verloren. Doordat de jongens hun vierde wedstrijd met gemak wonnen (met zelf een eigen doelpunt van ons), kwam het voor beide teams aan op de laatste wedstrijd. De jongens hadden het moeilijk tegen de Windroos en kwamen drie keer op achterstand. In de laatste minuten wisten we op voorsprong te komen en uiteindelijk te winnen! Hierdoor werden we tweede in de poule en spelen we morgen (dinsdag) om 9.30 onze volgende wedstrijd.
Ook de meisjes speelden tegen de Windroos. Er waren voldoende kansen, maar uiteindelijk was de tegenstander net iets beter in het afwerken. Helaas verloren en daardoor niet geplaatst voor de finaleronde. Toch zijn we supertrots op jullie gezelligheid, inzet en sportiviteit.