Naar het fotoboek
31 augustus 2021

Juf Liesbeth met pensioen!

Op dinsdag 31 augustus heeft juf Liesbeth, na 20 jaar werken op onze school, afscheid genomen om samen met Bert te gaan genieten van haar pensioen.

20 Jaar geleden is juf Liesbeth op de Averbeke begonnen als onderwijsassistent. Na een aantal jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de administratie, maar bleef ze ook nog computerlessen geven op school. Doordat dit gaandeweg minder te combineren bleek met haar administratiewerkzaamheden en haar uren die ze werkt op OBS Molenbeek, was er (tot haar spijt) steeds minder tijd om met kinderen te werken. Vaste prik was voor haar wel elk jaar het kamp met groep 7. Met veel plezier zag ze de kinderen tijdens de fietstocht en in hun tentjes genieten van het kamperen.
Na de fusie met de Helmerhoekschool en onze nieuwe naam de Sterrenborgh kennen de kinderen haar vooral nog van het opmeten van alle kinderen om te kijken welk meubilair het volgend schooljaar in welke klas nodig was.

Deze dinsdag was dan echt haar laatste werkdag op school en alle groepen en kinderen hebben iets voor haar gemaakt. Deze kunstwerken krijgen een plekje in de hal van haar huis. 

Lieve juf Liesbeth, we wensen je heel veel plezier en geluk tijdens je pensioen!