Naar het fotoboek
21 April 2018

Koningsspelen

Op vrijdag 20 april hebben we samen met de buurtscholen 'de Willem van Oranje' en 'de Jonge Helden' Koningsspelen gevierd. Het was een groot succes.

Om half negen begon iedereen in zijn eigen klas met het koningsontbijt. Na dit ontbijt verzamelden alle leerlingen en leerkrachten zich op het grasveld tussen de 3 scholen voor de openingsdans.
Nadat ook de directeuren en de leerkrachten 'Fitalala' op het podium hadden gedanst konden de sport- en spelactiviteiten beginnen.
De groepen 7 en 8 gingen op de fiets naar verschillende sportverenigingen om clinics te volgen. Voetbalvereniging Victoria, Korfbalvereniging DOS-WK, tennisclub TEZ en hockeyclub EHV hebben de kinderen vermaakt met oefeningen en wedstrijdjes.
De groepen 4, 5 en 6 hadden clinics rond de school: voetbal, judo en dans. Daarnaast speelden zij apenkooi, 'Water, spons, vuur' en het Zweeds loopspel.
De groepen 1, 2 en 3 hadden verschillende spellen op de pleinen en een springkussen. Zij gingen met een begeleidende ouder in kleine groepjes langs de verschillende activiteiten.
Ondertussen verzorgen verschillende ouders het drinken en wat lekkers.
Ondank de warmte was het een geslaagde dag, waarop we met veel plezier kunnen terugkijken. De samenwerking tussen de 3 scholen verliep heel goed, wie weet krijgt dit volgend jaar een vervolg.
Ouders, sportclubs, buurscholen en collega's bedankt voor jullie inzet om van deze dag een succes te maken.
  

Kijk voor meer foto's in ons fotoalbum.