15 September 2021

Korfbal groep 6

Acht kinderen hadden zich in groep 6 opgegeven voor het schoolkorfbaltoernooi. Helaas werd er één ziek waardoor we met drie meisjes en vier jongens over waren. Op woensdag 15 september speelden we de eerste ronde van het toernooi.

De eerste wedstrijd was een echte thriller. Beide teams kregen kansen maar is het derde kwart was het Molenbeek dat scoorde. Tot in de laatste seconde waren er kansen om gelijk te komen helaas mocht dit niet lukken.

De tweede wedstrijd werd een makkelijke overwinning (4-0). Er werd sneller samengespeeld en vooral betre afgerond. De derde en laatste wedstrijd moest gewonnen worden om nog een kans te maken op de eerste plaats en een plek in de finaleronde. Het team leek het eerste kwart moeite te hebben met de tegenstander maar na een paar kansen over en weer werd er door ons gescoord. Hierna liepen we al snel uit naar 3-0 en vlak voor het eind werd het nog 4-0.

Ondanks een mooi doelgemiddelde 8 voor en 1 tegen, was dit niet voldoende om eerste te worden. Buiten deze kleine teleurstelling was het een schitterende en gezellige middag. We zijn trots op alle spelers.