Naar het fotoboek
26 April 2018

Schoolvoetbal

Op woensdag 25 april ging dan eindelijk de finaleronde van het schoolvoetbaltoernooi van start.

Eigenlijk zou de eerste ronde van het schoolvoetbaltoernooi gespeeld worden op woensdag 28 maart. Door de slechte weersverwachting met o.a. onweer werden de wedstrijden verschoven. Ook op 4 april werd er onweer verwacht en gingen de wedstrijden niet door.
Op 11 april konden uiteindelijk de eerste groepen aantreden. Voor ons speelden deze dag 3 teams uit groep 7; een jongens- en een meisjesteam en ook nog een gemengd team. Helaas bereikte geen van deze teams de volgende ronde.
Op 18 april stonden (in de stralende zon) de teams van groep 8 aan de aftrap. Twee jongensteams en een meisjesteam streden voor een plek in de volgende ronde. 
Eén van de jongensteams won met groot verschil de wedstrijden in de eerste ronde. De andere twee teams verloren net een wedstrijd te veel om door te gaan.

Finaleronde
Op woensdag 25 april was het tijd voor de finaleronde. De eerste wedstrijd werd gelijk gespeeld, maar daarna werden alle wedstrijden in de poule gewonnen. Door naar de kwartfinale. Ook deze wedstrijd werd gewonnen. De halve finale werden we op waarde geklopt tegen een sterke tegenstander. Ondanks dit verlies hebben we een mooie derde plaats behaalt.

 

We zijn trots op al onze teams die met veel plezier en passie hebben deelgenomen aan het schoolvoetbaltoernooi, met daarnaast een mooie derde plaats en dus een beker als beloning!

Kijk voor meer foto's in ons fotoalbum