Naar het fotoboek
1 maart 2019

Songfestival groot succes

In het Helmertheater hebben we op 1 maart ons jaarlijkse songfestival gehouden. Bij de onderbouw won Mirthe uit groep 2/3 en bij de bovenbouw ging Lynn uit groep 6b er met de wisselbeker vandoor.

De groepen 1 t/m 4 werden al door hun ouders afgezet bij het Helmertheater. De één was nog mooier verkleed dan de ander, want ook dat is traditie; verkleed komen tijdens het Songfestival.
Uit elke groep was één optreden door de voorrondes gekomen en dat optreden werd nogmaals opgevoerd op het grote podium. 
De jury had het erg lastig om uit alle fantastische optredens een winnaar te kiezen. Na lang beraad bleek dat Mirthe uit groep 2/3 met het liedje; 'Ik doe wat ik wil' van K3 had gewonnen.

Na de onderbouw was het de beurt aan de bovenbouw. Zij liepen tegen 10.00 uur naar het Helmertheater.
Bij de bovenbouw zongen de kinderen mee met de karaokeversie dus dit was nog spannender en moeilijker dan de vorige jaren. Ook hier had de jury het heel lastig. Uiteindelijk bleek dat Lynn uit groep 6b met het liedje; '2002' van Anne Marie Nicholson de winnaar.
Tussendoor werden we nog verblijd met een optreden van heel groep 8 met 'Links, rechts' en het Mannenkoor Sterrenborgh met 'Mooi man!' 

We zijn trots op alle kinderen die hebben opgetreden. Zowel in de klas met de voorrondes als in het theater voor het grote publiek.
Het was een super dag en we bedanken iedereen die heeft mee geholpen om dit mogelijk te maken. 

Later volgen meer foto's in ons fotoalbum